......................................................................... Ανατροπή του καπιταλισμού και όχι διαχείριση

..........................Εγερτήριο κατά του μνημονίου... και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας…
"Άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του για να του παρέχουν ασφάλεια,δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας, αλλά ούτε και της ασφάλειας" - Αριστοτέλης
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Μην πληρώνετε τίποτα, κανέναν φόρο πλην του ΦΠΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ, 21/10/2016

Μίλησε στο Ομήρειο και κρεμάστηκαν από τα χείλη του οι ακροατές όχι μόνο για τη ρητορική δεινότητά του όσο για τα ατράνταχτα επιχειρήματά του. Ο οικονομολόγος Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Πρόεδρος του Σωματείου “Αντίσταση τώρα”, κατέθεσε ως μάρτυρας υπέρ του Χρ. Καραπαρατσακίδη, που πλήρωσε μεν την έκτακτη εισφορά του 2011, αλλά κατέθεσε μήνυση και ζητάει πίσω τα χρήματά του.
“Τα πράγματα για μας είναι ξεκάθαρα και κερδίζουμε τη μία δίκη μετά την άλλη, για όσους προσφεύγουν βέβαια. Όταν έρχεται ο άλλος και πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, αφού έτσι νομίζει και έχει να το κάνει δεν τον εμποδίζει κανείς. Εμείς παρουσιάζουμε επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών. Ο Γιώργος Παπανδρέου με ψεύτικα στοιχεία μας έχωσε στο ΔΝΤ. Η αλήθεια δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Χρηματοδότησαν από τον κρατικό προϋπολογισμό τις Τράπεζες με 233 δισ. ευρώ (παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το μέγεθος) από το 2009 έως το 2012 να κάνουν ανακεφαλαίωση και τώρα ζητούν να το πληρώσει ο λαός με φόρους. Μην πληρώνετε τίποτα ούτε στην Εφορία ούτε στον ΕΝΦΙΑ, οι επαγγελματίες μόνο να πληρώνετε τον ΦΠΑ γιατί είναι ποσό που εισπράττετε. Μην φοβόσαστε τις απειλές τους, κάντε ό,τι και ο Καραπατσακίδης.”.

_______________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου