......................................................................... Ανατροπή του καπιταλισμού και όχι διαχείριση

..........................Εγερτήριο κατά του μνημονίου... και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας…
"Άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του για να του παρέχουν ασφάλεια,δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας, αλλά ούτε και της ασφάλειας" - Αριστοτέλης
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τον κήρυξαν ανεπιθύμητο - Έκαναν... βρικόλακα τον Γ. Μαλακανδρέου στη Σάμο!

ανεπιθύμητος...και στην Ελλάδα να ξεκουμπιστεί να μας αδειάσει την γωνιά ο κ. Μαλακανδρέου.... Ούστ από εδώ προδότη και αλιτήριε... εσύ να τρως με χρυσά κουτάλια και τα παιδάκια να πίνουν ζαχαρόνερο αντί για γάλα στην Κρήτη... στο λαιμό να σου κάτσουν τα ψαροκόκαλα από τα μπαρμπούνια όπως μας λέει και η γιαγιά που της έκοψες την σύνταξη και δεν έχει να πάρει τα φάρμακά της... τρισκατάρατε αλιτήριε... έριξες μια χώρα και έναν περήφανο λαό που σε εμπιστεύτηκε στα τάρταρα για να τρως εσύ αστακούς και μπαρμπούνια....

«Μεταμορφώνοντάς» τον σε... βρικόλακα, κήρυξαν τον Γιώργο Μαλακανδρέου ανεπιθύμητο στη Σάμο, όπου ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές!
Tο νησί του Πυθαγόρα ο επόμενος σταθμός του κ. 
Μαλακανδρέου,  με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να τον δείχνουν να γεύεται γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι, αστακό και μπαρμπούνια.
Οι εικόνες αυτές φαίνεται πως εξόργισαν τους κατοίκους της Σάμου, οι οποίοι κήρυξαν τον πρώην πρωθυπουργό ανεπιθύμητο στο νησί και σήμερα, στις 19:00, προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.

Μάλιστα, στην αφίσα που κυκλοφόρησε, ο κ. Μαλακανδρέου εμφανίζεται ως άλλο βαμπίρ, ενώ χαρακτηρίζεται «εθνικός προδότης»!


«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»
Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)Περισσότερα: Έκαναν... βρικόλακα τον Γ. Παπανδρέου στη Σάμο! | E-Radio.gr Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου