......................................................................... Ανατροπή του καπιταλισμού και όχι διαχείριση

..........................Εγερτήριο κατά του μνημονίου... και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας…
"Άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του για να του παρέχουν ασφάλεια,δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας, αλλά ούτε και της ασφάλειας" - Αριστοτέλης
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Με κινδυνολογία προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη - 4 δημοσκοπήσεις

 (Βίντεο)

Εχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά τις επόμενες μέρες. Πολλές περισσότερες κινήσεις θα γίνουν παρασκηνιακά και για τις οποίες θα έχουμε άγνοια.
Είναι πάντως δεδομένο ότι αυτή η άθλια συγκυβέρνηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 180 βουλευτών να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας απ΄ αυτή την βουλή και να μην έχουμε πρόωρες εκλογές.

Ανάλογο κλίμα προσπαθούν να καλλιεργήσουν και οι φυλλάδες. «16 βουλευτές ψάχνουν άλλοθι για να βγάλουν Πρόεδρο» γράφει το «Πρώτο Θέμα», «Ο φόβος φέρνει ανατροπές για Πρόεδρο και κάλπες» είναι ο τίτλος του Κυριακάτικου  «Βήματος».

Παράλληλα με τις καταγγελίες για πιέσεις εκβιασμού και «προσφορές»σε βουλευτές για να συνταχτούν με τις κυβερνητικές επιλογές, που έκανε ο Π. Καμένος, προχτές ακούσαμε τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να μεταδίδει την πληροφορία ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με 4-5 χρυσυγιτες βουλευτές για να συνταχτούν με τις επιδιώξεις της συγκυβέρνησης σχετικά με την προεδρική εκλογή.  (Με τι ανταλάγματα άραγε αν ισχύει η πληροφορία;)

Δημοσιεύματα, δημοσκοπήσεις, κινδυνολογία, ότι διαθέτουν τα επιτελεία Σαμαρά και Βενιζέλου θα χρησιμοποιηθούν για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Την ίδια ώρα επιδιώκουν, με κάθε μέσον να προσεταιριστούν βουλευτές για να αποφύγουν την λαϊκή αποδοκιμασία σε περίπτωση πρόωρων εκλογών.


 Για αρχειακούς λόγους τα αποτελέσματα 4 δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται σε Κυριακάτικες εφημερίδες.

Από ΒΑΘΥ KOKKINO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου