......................................................................... Ανατροπή του καπιταλισμού και όχι διαχείριση

..........................Εγερτήριο κατά του μνημονίου... και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας…
"Άνθρωπος που θυσιάζει την ελευθερία του για να του παρέχουν ασφάλεια,δεν είναι άξιος ούτε της ελευθερίας, αλλά ούτε και της ασφάλειας" - Αριστοτέλης




Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σε αναστολή η διαπραγμάτευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου

Έκτακτο:


Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε" και "T BANK ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εταιριών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που αποφασισθεί η εν λόγω συγχώνευση, για την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής.Αναστέλλεται ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο της εταιρίας ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε" .
Πάντως, το Δ.Σ. του Τ.Τ. εκτιμάται ότι θα συνέλθει μετά δυσκολιών, καθώς θα συναντήσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων του οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε απεργία αντιδρώντας στην πώληση της Τράπεζας. Σημειώνεται ότι ο σύλλογος εργαζομένων του Τ.Τ. δεν επιθυμεί την απορρόφηση της ΤBank καθώς εκτιμά ότι απλά δρομολογεί ταχύτερες διαδικασίες πώλησης για το Τ.Τ. και μάλιστα επιβαρύνοντας τον ισολογισμό του.

.
Πηγή:www.capital.gr

*από το: http://pressingnewsgr.blogspot.com/2011/06/blog-post_5483.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου